Makea voitto Hollannin mestarista turnauksen päätösottelussa

Belgian turnauksen päätösottelussa LP Viesti kohtasi toistamiseen hallitsevan Hollannin mestarin Sliedrechtin. Edellisen kohtaamisen tapaan ottelua jouduttiin pelaamaan täydet viisi erää. Tällä kertaa LP Viesti taisteli itselleen otteluvoiton luvuin 3-2 (25-15, 22-25 11-15, 15-12). Näin ollen LP Viestin sijoitus turnauksessa oli viides.

– Mukava päättää turnaus voittoon ja myös esitys oli hyvä aamupelissä. Hieno nousu viidennessä erässä 12-9 tilanteesta 15-12 erävoittoon. Tehokolmikkona tänään olivat Kertu (19/+7), Anna (18/+13) ja Laura (17/+13), kommentoi Lemminkäinen ottelua.

Kokonaisuudessaan päävalmentaja oli tyytyväinen turnauksen antiin.

– Oli meille todella hyvä turnaus ja saatiin neljä kovaa peliä. Erityisen tyytyväinen olen nuorten pelaajien Lotan, Miljan ja Vedan pelaamiseen. Turnausjärjestelyt olivat erinomaiset ja tunnelma hallissa hyvä.

Myös kapteeni Hillaelina Hämäläinen antoi positiivista palautetta turnauksesta.

– Loistavat järjestelyt ja kovia pelejä. Hyvä turnaus meidän joukkueelle ja nuoret pelaajat etenkin sai tärkeää pelikokemusta kovista peleistä. Nähtiin myös, että meillä on vielä paljon töitä tehtävänä ennen kauden alkua.

Kertu Laak pelasi erinomaisen turnauksen ja hänet palkittiin sunnuntain palkintoseremoniassa turnauksen parhaana hakkurina.

Turnauksen parhaat pelaajat:

Passari Mallory Caleyron Paris
Hakkuri Kertu Laak LP Viesti
Yleispelaaja Celine Van Gesten Asterix
Libero Lea Solder Mulhouse
Keskipelaaja Marlies Jansses

 

Tilastoja ottelusta LP Viesti – Sliedrecht

Laak 19/+7

Czakan 18/+13

Pihlajamäki 17/+13

Prokopenko 8/-2

Piesanen L. 7/+3

Tuchasvili 2/+1