LP Viestin passarikaksikkona jatkaa Tuchashvili – Virtanen

LP Viestin alkukauden passarikaksikko Viktoriia Tuchashvili – Saana Virtanen pyörittävät joukkueen peliä myös loppukauden, sillä seura ei jatka sopimusta kanadalaispassari Caroline Pearsonin kanssa.

-Caroline ei pystynyt tarpeeksi haastamaan Vikiä ja Saanaa, joten tilanteessa ei ollut muuta ratkaisua, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Joukkueen toisen kanadalaisen, Beth Vinnell, puolestaan jatkaa liigajoukkueessa. Lemminkäisen mukaan Beth ei ollut ihan sellainen mitä oli odotettu, mutta peliluvat hoidetaan kuntoon ja jos ne saadaan jo lauantaiksi, on hän silloin mukana kokoonpanossa.

-Meillä on hyvä keskarikaksikko Anna Czakan – Nea Haatainen, siinä on kova työ kenelle tahansa haastaa heidät, toteaa Lemminkäinen.

Vinnellin jääminen joukkueeseen vapauttaa Ada Vikstedtin LP Viesti Akatemian käyttöön täysipainoisesti. Muutoinkin sekä liiga- että 1-sarjajoukkueiden mukana olleiden pelaajien kuormaa yritetään keventää etsimällä jollain aikatähtäimellä laitapelaajaa, joka pystyisi pelaamaan niin yleispelaajana kuin hakkurina.