LP Viesti Lapissa

Perjantaina kokoonnuimme seitsemän (klo 19) aikoihin Salon rautatieasemalle, josta matkamme kohti pohjoista alkoi. Matkasimme siis yöjunalla välttääksemme väsymystä, jota bussilla pitkiä matkoja matkustamisessa usein ilmenee. Junan keinunta ja kovaääniset vessat pitivät osan pelaajista kuitenkin hereillä…

Lauantaipäivä alkoi kellojen soidessa jo kuudelta, kun juna oli viimein saapunut lumiseen Ouluun. Aamiainen nautittiin hotelli Cumuluksessa ja siitä jatkettiin minibussilla kohti Kuusamoa.

Aivan ongelmitta ei reissumme kuitenkaan alkanut. Ahtauduttuamme kyseiseen bussiin, kuski kertoi, ettei takaovi tahdo mennä kiinni. Matkaan ei siis voitu lähteä. Hetken odottelun jälkeen hyppäsimme pikavuorobussin kyytiin ja pääsimme hieman aikataulusta myöhässä jatkamaan matkaa.

Kuusamossa vedimme herättävän aamutreenin ja söimme runsaan lounaan. Pienen levon jälkeen olikin aika laittaa peliasu päälle ja valmistautua peliin.

Hoitelimmekin kunniakkaasti kovan kotijoukkueen 1-3 ja kolme pistettä kotiin viemisiksi.

Sunnuntaina vedettiin aamutreenit vielä Kuusamossa, jonka jälkeen lähdimme kohti Rovaniemeä. Matkalle oli keksitty yllätysohjelmaa: kävimme katsomassa poroja ja pääsimme myös poroajelulle!

Lounas nautittiin tv:stä tutulla hotelli Posiolla, jonka Jyrki Sukula on pistänyt kuntoon 😀 Vielä ennen peliä pikainen vierailu Joulupukin maassa, itse pukkia emme ehtineet kiireisen aikataulun vuoksi tällä kertaa tavata!

WoVon kanssa pelasimme pitkän kaavan mukaan ja voitto jäi lopulta Rovaniemelle eräluvuin 3-2.

Yöjunassa oli jälleen tunnelmaa korttiringin merkeissä ja kohokohtana Palanderin Kalle pääsi allekirjoittaneiden kanssa selfieen 😉

Nyt on edessä neljän päivän vapaat, joten kaikki pääsevät hieman rentoutumaan vielä ennen kauden tärkeimpiä pelejä!

Nähdään hallilla!

Anna & Noora