LP Viesti käynnistää kevätkauden WoVoa vastaan

LP Viesti käynnistää kevätkauden WoVoa vastaan

LP Viesti aloittaa kevätkauden Mestaruusliigaottelut keskiviikkona 16.1. kotiottelulla Woman Volleyta vastaan. Edellisessä ottelussaan Hämeenlinnaa vastaan rovaniemeläiset haastoivat tiukasti hallitsevaa Suomen mestaria. WoVon avainpelaajia ovat ulkomaalaiskolmikko Ekaterina Klimova, Jenelle Jordan sekä Makena Schoene.

Kotijoukkueella on takana 13 liigaottelun voittoputki, jolle haetaan jatkoa keskiviikkona. Myös uudet pelaajat Lena Lymareva-Flink sekä Jenna Rosenthal pääsevät ensi kertaa kotiyleisön eteen.

-Hienoa päästä pelaamaan kuukauden tauon jälkeen. Alkuvuosi on harjoiteltu enemmän Akatemiajoukkueen ehdoilla ja tuloksista näkee, että se kannatti. Liigajoukkue on harjoitellut pienemmällä ryhmällä hyvin. Maanantaina maajoukkuepelaajat Hiltsu ja Kertu palaavat joukkueen mukaan, joten saamme muutaman harjoituksen isommalla ryhmällä. Hämeenlinna nousi viikonloppuna pisteen päähän, joten taistelu runkosarjan voitosta tiivistyy ja jokainen voitto on tärkeä. Lena Lymareva-Flink ja Jenna Rosenthal esiintyvät ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä, joten heitäkin kannattaa tulla seuraamaan, kertoi LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viesti – WoVo keskiviikkona 16.1. klo 18:30 Salohallissa