LP Viesti Akatemialle kauden ensimmäinen tappio

LP Viesti Akatemia jatkoi 1-sarjaotteluitaan Kuopiossa PuWoa vastaan. Ottelu päättyi kotijoukkuee PuWon selkeään voittoon 3-0 (25-16, 25-16, 25-14). LP Akatemialle tappio oli kauden ensimmäinen.

– Vaikka lukemat olivat selvät 3-0, niin erot tulivat oikeastaan erien lopuissa. Ensimmäisessä erässä oli melko tasaista aina tilanteeseen 14-13 asti, kunnes vastustaja sai hyvän syöttörotaation ja vastaanottomme oli hankaluuksissa. Toisessakin erässä olimme noin kymmeneen pisteeseen asti ihan hyvin mukana ja kolmannen erän alkua johdimme, mutta kuitenkin aika selkein lukemin erät kääntyivät vastustajalle. Vaikka tänään tuliki selkeä tappio niin ei ole syytä painaa päätä pensaaseen, vaan huomenna on viikonlopun tärkein ottelu Jyväskylässä. Lähdemme parantamaan peliämme. Tänään olimme myös matkassa mukana vain kahdeksan pelaajan voimin, sillä liigajokkueellakin oli peli. Huomenna saamme viisi pelaajaa lisää, joten sekin lisää vaihtoehtoja peluutukseen, kommentoi joukkueen päävalmentaja Janne Harju.

LP Viesti Akatemian parhaana pelaajana palkittiin ensimmäisen 1-sarjaottelunsa pelannut Satu Lindegren.

– Satu pelasi rohkeasti ja hyvin, vaikka hänellä oli vasta ensimmäinen esiintyminen 1-sarjassa, kehui Harju.

– Ensimmäinen pelini 1-sarjassa jännitti aika paljon, mutta oli tosi kiva pelata ja pelikaverit tsemppasivat tosi hyvin. Tänään hyökkäyspelissämme meidän olisi pitänyt olla rohkeampia. Huomenna on kuitenkin uusi peli, jota lähdemme voittamaan, kommentoi Satu Lindegren.

LP Viesti Akatemia jatkaa otteluitaan heti sunnuntaina Jyväskylässä JyLen vieraana.