Lentistä ja opiskelua

Lentistä ja opiskelua

Moi kaikille!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja syksy on mennyt ohi ihan hujauksessa treenien, pelien ja koulun merkeissä. Olen viihtynyt Salossa oikein hyvin ja nopeimmat reitit erityisesti juna-asemalle ja treeneihin ovat tulleet tutuksi. Viihtymiseen täällä on tietysti isolta osin vaikuttanut mahtavat joukkuekaverit, ja onkin aika hienoa päästä tekemään päivittäin töitä tällaisen porukan kanssa. Toki myös samassa asunnossa asuva nuorempi Piesanen on tuonut päiviin paljon iloa olemalla mahtava kämppis. Tämä on minulle ihan uutta luksusta että joku perheenjäsenistä asuu samassa kaupungissa, eikä satojen kilometrien päässä.

Aloitin tosiaan fysioterapeutin opinnot Turun Ammattikorkeakoulussa nyt syksyllä. Aluksi opiskelun määrä tuntui aikamoiselta shokilta parin välivuoden jälkeen, mutta pikkuhiljaa opiskelurytmi on alkanut löytyä ja itselle on muistunut taas mieleen että mitä se koulunkäynti oikein olikaan. Junastakin itselle on löytynyt jo vakiopaikka lemmikkivaunusta, jossa valitettavasti olen tainnut käyttää enemmän aikaa tuijottaen Hau-Hau Championin tietopläjäystä koirien historiasta kuin kouluhommia tehden.. Noh, näin ei sentään ole ihan joka kerta käynyt ja olen oppinut hyödyntämään junamatkoja myös opiskeluun sekä lepäämiseen. Myös aikataulutusta sekä viikko-ohjelman sumplimista on tullut opeteltua oikein urakalla, ja ainakin opettajille olen tullut tutuksi poissaoloista ilmoitellessani..

Loppuviikosta koulunkäynti sai jäädä taka-alalle ja treeniviikon päätteeksi pääsimme perjantaina pelaamaan Salohallin 20-vuotisjuhlaottelua hallitsevaa Suomen mestaria Hämeenlinnaa vastaan, joten juhlan tuntua oli ilmassa. Salohalli saikin ansaitsemansa syntymäpäivälahjan, kun hoidimme pelin kotiin suoraan kolmessa erässä ja täysi pistepotti jäi meille!

Tervetuloa sankoin joukoin Salohallille myös ensiviikon lauantaina, kun vastaan asettuu minulle ja Lenalle tuttuakin tutumpi Pölkky Kuusamo. Sitä ennen me lähdemme koko joukkueen voimin leirille Kisakallioon hiomaan pelikuvioita entistä parempaan kuntoon!

Lotta Piesanen #5