Lauantaina jälleen 1-sarjan kärkiottelu Salohallissa

Lauantaina jälleen 1-sarjan kärkiottelu Salohallissa

Lauantaina 12. tammikuuta pelataan Salohallissa jälleen 1-sarjan kärkiottelu, kun sarjakärkenä olevan LP Viesti Akatemian vieraaksi saapuu sarjakakkosena oleva HEL Volley. Joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä, joten panoksena on edelleen sarjan piikkipaikka.

Joukkueet kohtasivat alkukaudella ja silloin LP Viesti Akatemia oli parempi lukemin 3-1. HEL Volley on päässyt kuitenkin hyvään vireeseen syksyn jälkeen ja on nyt kuuden ottelun voittoputkessa kaataen mm. Oulun Kiskon ja Puijo Wolleyn vieraskentillä . Kotijoukkueella voitettujen pelien putki on viisi, joten lauantaina vastakkain ovat kuntopuntarin selkeästi kaksi parasta joukkuetta. HEL Volleyn joukkueesta löytyy mielenkiintoisia nimiä, kuten ex-maajoukkuepelaaja ja kaksinkertainen Suomen mestari Riikka Tiilikainen, joka on tehnyt paluun lentopallokentille. Myös salolaiskasvatti Roosa Heikkiniemi on ollut kovassa iskussa helsinkiläisjoukkueessa pelaten viimeiset kolme peliä 19,3 pisteen keskiarvolla.

-Kiva päästä pelaamaan joulutauon jälkeen. Joukkueen pelituntuma on hieman kysymysmerkki pitkän tauon jälkeen. Pelaamme vielä harjoituspelin liigajoukkuetta vastaan pelituntuman saamiseksi. Helsinki oli todella hyvä viime sunnuntaina Raisiota vastaan. Riikka Tiilikainen on kova vahvistus tähän sarjaan. Liigajoukkueilla on pelit lauantaina, joten HEL Volleyn kokoonpano on pieni kysymysmerkki. Laatua löytyy toiselta puolelta verkkoa kuitenkin, joten meidän pitää todella hyvin onnistua, jos pisteet halutaa kotona pitää, kertoi päävalmentaja Janne Harju.

LP Viesti Akatemia – HEL Volley lauantaina 12.1. klo 17 Salohallissa