Kertun uuden vuoden terveiset

Kertun uuden vuoden terveiset

Moimoi ja hyvää uutta vuotta kaikille!

It has been a while since we were together with LP Viesti girls. Now the trainings in Salo have started again, but I still have to wait a little bit to see all our teammates – Estonian national team still has the opporturnity to get through to European Championships and I’m here to give my everything for that big goal!

I like to think that Christmas break is a good chance to restart the mind. Even though my Christmas break was short this year, I really enjoyed those 4 days with my family and friends. Volleyball is great and I love doing it so much but once in a while it’s good to throw it out of your head and come back after the break with a fresh perspective.

We have been training with the national team for a week now and the important games are getting pretty close. On Sunday we face Sweden on home court and this is a real make-or-break moment for us and for the Swedes as well. But we have an important “seventh player” standing next to us – home crowd! And, of course, the national team rally ends with a game against Finland in Hämeenlinna, where me and Hiltsu go against each other – that’s gonna be so much fun!

Some of you may have noticed that the year number on our calendars has changed to 2019. The “new year, new me” promises have never been my thing. I am more into “new year, BETTER me”. I wish that we could all take every good thing with us to this new circle, meanwhile learning from the losses and then leaving them behind. It’s gonna be a great year – I can already feel it!

Nähdään pian, Salo!


Moi moi ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Siitä on hetki kun olemme olleet yhdessä LP Viestin tyttöjen kanssa. Nyt treenit Salossa ovat taas alkaneet, mutta minun täytyy vielä odottaa hetki ennen kuin näen joukkuekaverini – Viron maajoukkueella on mahdollisuus päästä EM-kisoihin ja olen täällä antaakseni kaikkeni tuolle isolle tavoitteelle!

Tykkään ajatella, että joulutauko on hyvä hetki uudelleenkäynnistää mielesi. Vaikka tänä vuonna oma joulutaukoni oli lyhyt, nautin todella neljästä päivästä perheeni ja ystävieni kanssa. Lentopallo on mahtavaa ja rakastan sen pelaamista niin paljon, mutta välillä on hyvä heittää se pois ajatuksista ja tulla takaisin tauolta tuoreella perspektiivillä.

Olemme treenanneet maajoukkueen kanssa nyt viikon ja tärkeät pelit ovat melko lähellä. Sunnuntaina kohtaamme Ruotsin kotikentällä ja se on todella kriittinen hetki meille, kuten myös ruotsalaisille. Mutta meillä on tärkeä ”seitsemäs pelaaja” vierellämme – meidän kotiyleisömme! Ja tietenkin maajoukkuepelit päättyvät Suomea vastaan Hämeenlinnassa, jossa minä ja Hiltsu kohtaamme toisemme – siitä tulee hauskaa!

Jotkut teistä ovat saattaneet huomata että numero kalenterissamme on muuttunut 2019. ”Uusi vuosi, uusi minä”- lupaukset eivät ole koskaan olleet minun juttuni. Pidän enemmän ajatuksesta ”Uusi vuosi, PAREMPI minä”. Toivon, että me kaikki voisimme ottaa jokaisen hyvän asian mukaamme tähän uuteen kierrokseen, samalla oppien tappioista ja jättäen ne taaksemme. Tästä tulee hyvä vuosi – voin jo tuntea sen!

Nähdään pian Salo!

Kertu