Kauden ensimmäinen kotipeli keskiviikkona, LP Viesti – Hämeenlinna

Kauden ensimmäinen kotipeli keskiviikkona, LP Viesti – Hämeenlinna

LP Viestin ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon kauden ensimmäisessä kohtaamisessa keskiviikkona 7.10. on tuplapanos: ottelun voittaja saa sekä sarjapisteet että jatkopaikan Suomen Cupissa. Molemmat joukkueet avasivat kautensa tappiolla, joten voitonnälkä on varmasti kummallakin joukkueella suuri.

LP Viestille keskiviikon ottelu on ensimmäinen kotiottelu. Kauden ensimmäisessä ottelussa Kuusamossa Pölkky oli selkeästi parempi ja vei ottelun 3-0. Hämeenlinna-ottelussa tavoitteena onkin oman pelin parantaminen.

-Kauden ensimmäinen kotiottelu on aina odotettu tapahtuma. Meidän pitää pystyä pelaamaan ehjempi peli kuin lauantaina ja pitää pelin taso mahdollisimman hyvänä. Tärkeää on myös saada onnistumisia sekä joukkueena että yksilötasolla. Suomen Cupin jatkopaikka on tietysti myös tavoitteena tästä ottelusta, miettii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viesti ja Hämeenlinna kohtasivat harjoituskaudella yhden kerran Salossa, jolloin LP Viesti vei ottelun 4-0. Hämeenlinnan joukkue on kuitenkin vahvistunut syyskuisesta ottelusta melkoisesti.

-Hämeenlinnaan on tullut kaksi ulkomaalaisvahvistusta (Olena Leonenko, ent. Prokopenko ja Yulia Miniuk), joista Leonenko oli jo perjantaina OrPo-ottelun kokoonpanossa. Molemmat heistä ovat tuttuja pelaajia, mutta eivät olleet harjoitusottelussa. Heidän pelatessaan joukkue tulee olemaan täysin erilainen. Hämeenlinnalla on kova joukkue ja meidän täytyy onnistua hyvin voittaaksemme, päättää Lemminkäinen.

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho keskiviikkona 7.10. klo 18:30 Salohallissa.