blogi – Anna

Maanantai alkoi vapaapäivällä. Osa käytti sen käymällä Oksanalla hierottavana ja osa ihan vain lepäämällä ja latailemalla akkuja. Oltiin taas valmiita uuteen viikkoon ja viikonloppuna koittaviin ensimmäisiin vieraspeleihin.

Tiistai alkoi jo aamuyhdeksän puntilla Gymillä. Lukuunottamatta Miraa, joka oli vääntämässä rautaa jo seitsemältä. Itseltänihän tuo ei onnistu, sillä olen meistä se yksi, joka hieroo vielä silmiä toista rinnallevetosarjaa tehdessä. Sallinenkin oli päässyt paikalle ja lupasi vääntää meille uudet kauankaivatut punttiohjelmat seuraavaksi päiväksi.

Illalla päästiin taas pallon pariin. Meillä kun nuo suomi ja englanti ovat yhtä vahvoja kieliä jokaisella niin menee monet lauseet kaksikielisiksi. Esimerkkinä Karin ”it’s okei näi” ja Kassun huuto ”mää set!”

Keskiviikkona meillä oli aamulaji pitkästä aikaa. Hiottiin kuusikkoa pari tuntia, jonka jälkeen päästiin kotiin hetkeksi lepäilemään ja taas takaisin hallille. Vuorossa oli testit, jossa testattiin muun muassa ulottuvuus, 20m, kuntopallonheitto ja lapakääntö. Extrana oli körpperi, eli lankkupito, jossa täytyy sinnitellä niin kauan kuin mahdollista. Se liike on kuin suoraan helvetistä näin kauniisti sanottuna. Saimme kyllä hyviä tuloksia, ja rose sai uuden lempinimen: körpperi-rose.

Torstaina meistä jokainen nousi sängystä aika kankeana, olo oli kuin robotilla. Edessä oli kuitenkin lepopäivä. Meille oli lyhyt vuoro varattuna hallilla, ja sovittiin että pidetään vapaaehtoiset lajitreenit. Suurinosa, kankeudesta huolimatta, suorittivat tiensä hallille ja saatiin tunti mukavasti kulumaan hiomalla syöttö-vastaanottoa.

Perjantaina oli taas ryhmärämä koolla ja päivä aloitettiin kevyehköllä puntilla. Ei päästy kuin lyhykäisyydessään makuun Sallisen teettämiin uusiin punttiohjelmiin, kun oma puntti piti tiivistää tuntiin.

Illalla hiottiin vielä viimeisiä kuvioita ennen huomista peliä kuusikkotreenin muodossa. Onnistuttiin sen verran hyvin että Kari päätti lopettaa treenit hieman aikaisemmin. Siitä oli hyvä jatkaa huomenna koittavaan tuplaviikonloppuun.

Lauantaina pelipäivän aamutreeneissä olimme jo puoli yhdeksän, koska lähtö Tampereelle oli jo yhdeltätoista. Tällä kertaa vahnhukset veivät toisen hihapelivoiton. Treenien jälkeen ehdittiin jokainen käymään pikaisesti puolessatoista tunnissa kotona syömässä ja taas takaisin hallille. Kolmen aikaan vastassa oli sarjanousija Mesto. Itselleni tämä oli tuttu joukkue viimekaudelta ykkössarjasta, samoin myös halli, jossa oli matalaa kattoa lukuunottamatta helppo pelata. Tämä oli myös muuten ensimmäinen mestaruusliigaotteluni. Voitimme kotijoukkueen puhtaasti 3-0.

Pääsimme taas jatkamaan matkaamme Kuortaneelle päin, jossa pelaisimme ottelun Kuortaneen tyttöjä vastaan. Yövyimme kuitenki Virroilla, noin tunnin ajomatkan päässä Kuortaneelta. Hyvät yöunet saatuamme ja maittavat aamiaiset syötyämme lähdimme Virtain urheiluhallille aamutreeneihin. Ja tänään junnut dominoivat hihapelissä ja otimme ensimmäisen pisteemme!

Treenien jälkeen lähdimme takaisin majapaikallemme videopalaveriin ja lounaalle ennen Kuortaneelle lähtöä.

Pakkasimme kamppeemme ja lähdimme reilun tunnin ajomatkalle. Saavuimme aikaisemmin pelihallille mitä normaalisti saapuisimme, koska vuorossa oli testit. Meiltä testattiin lämmittelyn yhteydessä ulottuvuus, pomppu ja kuntopallonheitto, sekä mitattiin monien jännittämä rasvaprosentti.

Sitten alkoikin jo peli, jonka noin reilu tunnissa hoitelimme jälleen 3-0, jota miesten maajoukkuekkin oli päässyt katsomaan. Pelin päätteeksi ne jotka pelasivat viimeisen erän, kokeilivat mielenkiinnosta millaisia ulottuvuustuloksia he saisivat. Saimme myös rasvaprosenttien tulokset ja ei voi muuta sanoa kuin että saamme olla ylpeitä itsestämme!

Pitkän viikonlopun jälkeen oli ihana palata taas kotiin, vaikka kotimatka tuntuikin mahdottoman pitkältä.

Tästä taas uuteen viikkoon!

Terkuin, Sakke!