Akatemialle selkeä voitto Vampulasta

Akatemialle selkeä voitto Vampulasta

LP Viesti Akatemia palasi jälleen kotikentälleen pitkän vieraspelien putken jälkeen ja kohtasi sunnuntain 1-sarjaottelussa LP-Vampulan. Kotijoukkue hoiti ottelun selkeästi 3-0 (25-13, 25-16, 25-20) ja jatkaa komeassa 11 ottelun voittoputkessa.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin passari Pipsa Roivainen. Vierasjoukkueen paras oli salolaisillekin tuttu Mira Hämäläinen.

-Koko viikon teemamme oli kova asenne, sillä tiesimme, että Vampula saattaa tulla peliin niukalla pelaajistolla, koska Vampulan liigajoukkueella oli samaan aikaan peli. Asenne pysyi hyvänä ja tekeminen oli laadukasta lukuunottamatta kolmannen erän heikkoa hetkeä, jossa vastustaja pääsi hieman lähemmäs. Varsinkin verkkopelissä olimme selkeästi edellä vastustajaa. Pipsa palkittiin ansaitusti parhaana ja olen erittäin tyytyväinen hänen passipeliinsä ja erityisesti passijakaumaan, joka oli tasainen. Netta Laaksonen (16/+14) Pilvi Kettunen (11/+9) olivat myös tutun tehokkaita. Myös Arita Ternava esitti rohkeaa hyökkäyspeliä, kertoi päävalmentaja Janne Harju.

Akatemian ottelut jatkuvat ensi lauantaina 9.2. kärkiottelulla JyväsLentistä vastaan, jolloin verkon toisella puolella on vastassa viestiläisille hyvin tuttu keskipelaaja Kaisa Nyman.

LP Viesti Akatemia – LP-Vampula 1 3-0 (25-13, 25-16, 25-20)

LP Viesti Akatemia: Netta Laaksonen 16/+14, Arita Ternava 12/+4, Pilvi Kettunen 11/+9

LP-Vampula: Mira Hämäläinen 15/+5, Jasmin Tuominen 5/+1, Susanna Sutki 3/+2

Joukkueiden parhaina palkitut Pipsa Roivainen sekä Mira Hämäläinen. Palkitsijoina toimivat Anna Czakan sekä Lotta Piesanen