LP Viesti Akatemian tavoitteet ja kokoonpano muuttuvat tulevalle kaudelle

LP Viesti Akatemian tavoitteet ja kokoonpano muuttuvat tulevalle kaudelle

LP Viesti järjesti maanantaina 5.8 medialle tarkoitetun lehdistötilaisuuden koskien 1-sarjassa viime kaudella pelanneen LP Viesti Akatemian tulevaisuutta. Samalla esiteltiin myös ensi kaudeksi joukkueeseen liittyvät Veera Mäkelä, Mona Himanen, Teija Vuorenmaa, Jenna Saarinen ja Johanna Passi.
Viime kaudella lähinnä liigajoukkueen vaihtopelaajien pelipaikkana toiminut akatemiajoukkue tavoitteet muuttuvat tulevalle kaudelle, Joukkue tulee toimimaan jatkossa kasvatusalustana nuorille potentiaalisille pelaajille, joiden tavoitteet ovat Mestaruusliigassa ja siihen panostetaan täysin omana joukkueenaan. Lisänä tulevan kauden valmennusryhmään kakkosvalmentajaksi nousee LP Viestin Mestaruusliiga-joukkueen pitkäaikainen passari Viktoriia Tuchashvili.

Päävalmentaja Janne Harju:
– Joukkue on nuorentunut edellisestä vuodesta ja tavoitteet muuttuneet. Siitä huolimatta lähdetään voittamaan jokaista ottelua. Pelisysteemimme tulee olemaan samanlainen, kuin liigajoukkueella mikä edesauttaa pelaajien siirtelyä liigan ja 1-sarjan välillä, kun kuviot ovat valmiiksi tutut. Suurimpana haasteena näen joukkueessa tapahtuneen suuren vaihtuvuuden, mutta uskon meillä olevan riittävästi aikaa hioa yhteispelimme kuntoon ennen kun sarja käynnistyy 21.syyskuuta.